Voordelen

De voordelen van Rijbewijs College:

Wat maakt ons bijzonder? En hoe maak jij nu een goede keuze? In Nederland
zijn er heel veel rijscholen actief. Allemaal met hun eigen rijopleidingen.
Wat zijn de voordelen of beter nog de zekerheden van Rijbewijs College?

1: Service en enthousiasme

Het team van Rijbewijs College staat voor je klaar. We geven deskundig advies over je rijlessen, je theorie en nog veel meer om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Aan de telefoon, in de proefrijles en straks tijdens je rijlessen mag je van ons verwachten dat jij centraal staat.

2: Tevreden leerlingen

Bij Rijbewijs College gaan we voor 100° tevreden leerlingen. Ben je toch niet tevreden over de rijlessen of je instructeur geef het dan aan ons door. Je kan er op rekenen dat we het oppakken en oplossen. Je reactie is belangrijk voor ons.

3:Respect

Respect voor elkaar, leerling en instructeur, de andere weggebruikers, wet- en regelgeving en het milieu. Geen andere cursisten in de auto tijdens jouw rijles. Individuele en volledige aandacht is waar je voor betaalt!.

4: Rijlespakket op maat

Betaal alleen de rijlessen die jij nodig hebt. Bespaar geld! Iedere leerling heeft zijn eigen instapniveau en lestempo. Daarom kiezen we met de proefrijles voor een advies op maat.

5: In termijnen betalen

In één keer of in termijnen je rijbewijs betalen? We begrijpen datje naast het betalen van je rijlessen ook nog andere verplichtingen hebt, ook daarom kies je voor Rijbewijs College.

6: Snel is ook echt snel!

Direct starten, geen wachttijden en supersnel je rijbewijs halen. Dat kan! Overdag, in de avond en zelfs in de weekenden geven we rijles. Meerdere keer per week, meerdere uren per dag lessen, is geen enkel probleem voor ons.

7: Gratis Tips en Tricks theorie-examen

Met onze gratis theorie materiaal leer je sneller en makkelijker je theorie. En om in één keer te slagen krijg je daarnaast ook de gratis Tips en Tricks voor je theorie-examen. Alle valkuilen van het CBR theorie-examen worden daarin behandeld en zo ben jij beter voorbereid!