Theorie

Auto theorie-examens oefenen

Rijbewijs College heeft een gloednieuw online theorie examen systeem aangeschaft dat precies hetzelfde is als het systeem dat bij het CBR gebruikt wordt voor het afleggen van het theorie examen. Met dit systeem bereiden wij jou gratis voor op alle valkuilen in het afnemen van een theorie examen bij het CBR. Het zal je verrassen hoeveel mensen fouten maken met het verkeerd of te laat indrukken van een antwoord tijdens het examen. Ons gloednieuwe online theoriesysteem geeft alle mogelijke uitslagen van hoe jij het examen hebt afgerond. Je kunt dus tijdig geattendeerd worden op eventuele problemen die zich voor kunnen doen tijdens het CBR theorie examen. Kortom je maakt de grootste kans voor je theorie examen te slagen door bij ons online theorie cursussen te nemen. Met behulp van gratis DVD en oefenexamens behandelen wij intensief de theorie en bestaat er de mogelijkheid om uitgebreid vragen te stellen.

Theorie examen

Om het aantal ongevallen onder beginnende bestuurders terug te dringen, wordt er ook in het theorieexamen aandacht besteed aan gevaarherkenning. Het theorie-examen voor de auto bestaat per 1 maart 2009 uit drie onderdelen:

  • Een onderdeel over gevaarherkenning (25 vragen)
  • Een onderdeel over verkeersregels (30 vragen)
  • Een onderdeel over verkeersinzicht (10 vragen)
Vanaf 1 maart 2009 slaag je voor het vernieuwde theorie-examen als:
  • Je tenminste 12 vragen goed hebt (van de 25) van het onderdeel gevaarherkenning.
  • Je tenminste 35 vragen goed hebt (van de 40) van de onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht.

Beide onderdelen tellen even zwaar. Je moet je dus op alle onderdelen goed voorbereiden om een voldoende te halen.

Praktijkinstructie

Nergens anders vind je lessen die je voorbereiden op het rijden in de praktijk alleen bij “Rijbewijs College”. Aan de hand van gratis online animaties in 3D krijg je uitleg over alle onderdelen van het rijden volgens de officiële rijprocedure. Zo weet je waar je aan moet voldoen om met succes deel te nemen aan het officiële CBR praktijkexamen.

Heb jij moeite met leren, Rijbewijs College zorgt ervoor dat je in het bezit komt van je theorie certificaat.

Gratis theorie boek + cd-rom in bruikleen!!