Rijbewijs

Let op vanaf 1 november 2011 rijles vanaf 16,5 jaar !!!!!!

schrijf je tijdig in

Rijbewijs B, het personenautorijbewijs

Je rijbewijs is een eenmalige investering waarvan jij je leven lang profijt hebt. Het maakt je onafhankelijk en je kunt je op ieder gewenst moment verplaatsen zonder rekening te moeten houden met ander middelen.

Als je zelfstandig gaat deelnemen aan het verkeer is het belangrijk dat je de juiste kennis en vaardigheden bezit, daarom is de keuze voor de juiste rijopleiding en verkeersschool belangrijk. Rijbewijs College helpt je hiermee graag op weg.

Wil jij je rijbewijs snel halen, op je gemak rijlessen volgen, of wil je een opleiding hebben waarbij je extra verkeerservaring opdoet, de keuze is aan jou. Wij zorgen ervoor dat jij op een veilige en verantwoorde wijze in bezit komt van het rijbewijs.

Om je te helpen bij de keuze van een rijopleiding hebben wij verschillende pakketten samengesteld. In de links bovenaan onder rubriek tarieven vind u alle informatie. Wil je direct beginnen? Dat kan, schrijf je nu in of bel gratis 06 36 499 464. De rijlessen worden op maat samengesteld. Een spoed opleiding is ook mogelijk, maar je moet dan wel de noodzakelijke ervaringen al in huis hebben. Want autorijden leer je echt niet in 2 dagen, zoals elders beweerd wordt. Veiligheid is een kernwoord bij onze rij-instructeurs. Je leert èen te worden met de auto.

Mocht je nog bepaalde dingen missen op onze site of als je tips hebt, dan horen wij het graag. Mail het naar: info@rijbewijscollege.nl